Udvendig maling i Århus

Plus Maleren er din lokale malermester i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Ahmad Mansour
Indehaver
Kontakt os helt uforpligtende

kontakt@plusmaleren.dk | +45 71 99 89 88

Alle opgaver med udendørsmaling

Trænger dit hus, din facade eller gavlen til en omgang udvendig maling i Århus? Det barske nordiske klima med regn, slud og skiftende temperaturer kan være hårdt ved bolig og træværk. Hos Plusmaleren er vi eksperter i udendørsmaling, og vi sørger for at friske din bolig op, så den fremstår flot. Vi anvender altid udendørs maling og træbeskyttelse, der er beregnet til at holde til vind og vejr for at sikre dig en bolig, som bibeholder sit flotte udtryk. Trænger din bolig til en større omgang, tilbyder vi også algebehandling inden maling.

Rådgivning om den rette maling til udvendig maling

Har du brug for vejledning om hvilken udendørs maling, der er den rigtige for dig? Vi har stor viden og erfaring indenfor maling, og vi står altid klar til at rådgive dig om den helt rette maling. Især ved udvendig maling er det vigtigt at vælge den rette maling, da det skal kunne holde til skiftende vind og vejr. Derfor kommer vi også gerne ud og ser din facade an for at finde den helt rette maling. Vi tilbyder et stort udvalg af maling, og vi har helt sikkert også en farve, som matcher dine ønsker og behov.

Unge bæredygtige malere i Aarhus

Professionel maler til alt malerarbejder

Hos Plusmaleren udfører vi alle former for indendørs malerarbejde, lige fra maling af lejlighed til større renoveringer. Ingen opgaver er for store eller små. Vi har alle hjælpemidlerne, der skal bruges til dit malerprojekt. Har du været uheldig og fået en vandskade eller en forsikringsskade, står vi også klar til at hjælpe dig.

Se vores anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud

Upload billeder