Spartelarbejde i Århus omegn

Plus Maleren laver spartelarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Ahmad Mansour
Indehaver
Kontakt os helt uforpligtende

kontakt@plusmaleren.dk | +45 71 99 89 88

Dit malerfirma til spartelarbejde

Få flotte vægge med spartelarbejde fra Plusmaleren. Vi udfører alle former for spartelarbejde på alle overflader. Så uanset om dine vægge er af gips eller beton, kan vi udføre et flot spartelarbejde. Vi udfører opgaver i Århus og omegn.

Få flotte vægge med spartling

Skal du opsætte tapet eller filt, er det en god idé at spartle væggen inden for at opnå et flot og jævnt resultat. Hos Plusmaleren udfører vi professionelt og kvalitetsbevidst spartelarbejde på alle typer overflader. Vi har både erfaringen og de professionelle spartelmaskiner der skal til for at sikre dig et godt resultat. Vi opsætter også gerne spartelkanter på alle udvendige hjørner, så dine vægge er beskyttet mod slag.

Et ungt team med stor erfaring

Vi er ungt team, som har stor erfaring med spartelarbejde. Hos os udføres alle opgaver med fokus på både effektivitet og grundighed. Vi kender til vigtigheden af, at spartelarbejdet er udført håndværksmæssigt korrekt, så du kan få et flot og langtidsholdbart resultat. Vi holder altid tæt kontakt med dig, for at sikre os at der ikke forekommer nogen overraskelser.

 

Ahmad Mansour
Indehaver
Ibrahim
Indehaver
Yunes
Maler
Nicklas
Maler

Lad os stå for din spartling

Kontakt os i dag på telefon 71 99 89 88 eller mail kontakt@plusmaleren.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Se vores anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud

Upload billeder