Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer afholdt af Plusmaleren på Facebook

Konkurrencer på Facebook er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram.

Plusmaleren afholder løbende konkurrencer på Facebook, hvor du har mulighed for at vinde både små og store præmier.

For at informere om eventuelle spørgsmål, du måtte have, har vi skrevet vores generelle konkurrencebetingelser herunder. Ved deltagelse i enhver slags konkurrence afholdt af Plusmaleren på Facebook, accepterer du hermed også betingelserne.

Hvem kan deltage?

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne i Facebook-opslaget.

Det er en betingelse for deltagelse, at man har en Facebook-profil.

Du kan kun deltage, hvis du er bosat i Danmark og du skal være fyldt 18 år.

Deltagelse i konkurrencen er gratis og dermed på ingen måde købsbetinget.

Hver person kan kun deltage én gang pr. konkurrence. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Ansatte hos Plusmaleren og deres husstand må ikke deltage.

Præmie og tidsforløb

Præmien og dens værdi fremgår i Facebook-opslaget.

Tidsforløbet for konkurrencen vil være beskrevet i Facebook-opslaget.

Det er deltagerens eget ansvar, at deltagelsen i konkurrencen sker rettidigt og efter betingelserne. Plusmaleren kan desuden ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer med deltagelse i konkurrencen på Facebook.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre ydelser.

Anvendelse af præmien aftales i fællesskab mellem vinderen og Plusmaleren, og det kan vare et stykke tid, før præmien kan benyttes.

Et minimum af 25 deltagere i en konkurrence er nødvendigt førend en præmie kan blive udløst.

Besked til vinder og benyttelse af præmien

Ved at deltage i en konkurrence på Facebook, accepterer du samtidig, at vinderen bliver kontaktet direkte via Facebook Messenger eller via tag i kommentarfeltet til Facebook-opslaget. Plusmaleren forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked via Facebook har henvendt sig, vil præmien forblive Plusmalerens ejendom. I nogle tilfælde vil vi finde en ny vinder.

I forbindelse med udlevering/benyttelse af præmien kan Plusmaleren kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som f.eks. kørekort eller pas.

Samtykke

Ved deltagelse i konkurrencer på Facebook giver du samtidig samtykke til at blive kontaktet efterfølgende via Facebook med henblik på, at vi må afgive et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Dine kontaktoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Forbehold

Enhver overtrædelse af konkurrencevilkårene og -betingelserne vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Plusmaleren forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at ændre, indstille eller udsætte konkurrencen, hvis der opstår en situation, hvor konkurrencen ikke kan gennemføres i henhold til intentionen.

Disse vilkår og betingelser vil kunne ændre sig til enhver tid.

Har du spørgsmål?

Ved spørgsmål til konkurrencen rettes henvendelse til Plusmaleren ApS via Plusmalerens Facebookside eller via følgende e-mail: kontakt@plusmaleren.dk

Få et uforpligtende tilbud

Upload billeder